TJ Tiimi Target Gym Naantali Kuntosali PT Valmennus Koira Canecorso Pumba Hyvinvointi Saaristonnoita Pysähdy Rentoudu Palaudu Porrastreenit Äänimaljat Ulkotreenit

🍀Hengitä🍀

Hyvinvointiohjaaja Jutta

Oheinen kuva on napattu heinäkuussa 2019, olin taas yhdessä käännekohdassa elämässäni, enkä todellakaan ymmärtänyt, saatikka osannut pysähtyä. Korkeintaan valokuvan verran. Osallistuin auringonlaskujoogaan, enkä ajatellut sitä yhtään mitään sen enempää. Siis sitä pysähtymisen mahdollista tarvetta, taikka joogaa itsessään sen kummemmin. Korkeintaan oli haastavaa pysähtyä, keskittyä ja mieli harhaili. Tuskastutti olla hitaasti ja keskittyä..

Nyt, melkein 5 vuotta myöhemmin olen rämpinyt kaikenlaisessa, olen hukannut itseni, mutta myös löytänyt seuraavan suunnan. Tiedän, että on opittava pysähtymään. Haluan myös sitä ja olen oppinut vaalimaan rauhaa ja tasaista elämää.

Tervetuloa loppuelämän matkalle❤️✨

Äänimaljahoidoista ja -rentoutuksista

Äänimaljahoidot & -rentoutukset ihmisille ja koirille, niin sisätiloissa, kuin ulkona. 

🎶Vaikutukset liittyvät kehon normaalin toiminnan palauttamiseen ja epätasapainotilojen korjaamiseen.

🎶Äänivärähtelyt huuhtelevat kehon jokaista solua ja tasapainottavat energian virtausta kehosta.

🎶Verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu. Hengitys syvenee.

🎶Oksitosiini eli hyvänolon hormonin eritys lisääntyy. Rentoutumisen tunne lisääntyy.

🎶Aivosähkökäyrässä esiintyy enemmän alfa-, theta- ja delta-aaltoja eli aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jossa arkiajattelu antaa tilaa alitajunnalle ja oivalluksille.

🎶Unen laatu paranee. Tunnin hoito voi vastata jopa 3h kunnon yöunta.

🎶Hermosto ja lihakset rentoutuvat.

🎶Harmoniset äänet aktivoivat parasympaattista hermostoa, joka saa kehon ”taistele tai pakene” -reaktiot laantumaan. 

Tiibetiläinen äänimaljahoito on kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä

Äänimalja saa kehomme vesimolekyylit värähtelemään harmonisesti ja vaikuttaa solutasolla saakka. Tällä äänivärähtelyllä saavutetaan alueita, joihin sormilla ei päästä käsiksi. Äänimaljahoitoa voidaan käyttää myös apuna hieronnassa ja fysioterapiassa. Äänimaljarentoutus toimii myös palauttavana hoitona urheilusuorituksen jälkeen.

Värähtelytaajuuden muutos saa fyysisien, emotionaalisen, mentaalisen ja henkisen kehomme värähtelemään sopusointuisesti niin, että voimme olla terveitä. 

Olemme kaikki värähtelyä – erilaisia alkulähteen aaltomuodon osia, jotka ilmenevät erilaisina ääninä ja väreinä monen monissa galakseissa ja maailmankaikkeudessa. Olemme kaikki värähtelyä ja ääntä. Kyse on samasta asiasta. Ja tuota värähtelytaajuutta voidaan muuttaa ja sen muuttaminen on olennainen osa terveyden, tasapainon ja tietoisuuden kannalta. Värähtelytaajuuden muutokseen perustuu kaikki luonnolliset parantamismenetelmät, kuten esim. akupunktio, homeopatia, energiahoidot, enkelihoito, reiki – ja äänimaljahoito.

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Se on myös hyvä lisä muihin hoitoihin, esim. hierontaan, reikihoitoon, enkelihoitoon, jne. Äänimaljahoito on myös ihana hoitomuoto raskaanaoleville, koska hoito tavoittaa myös kohdussa asustavan sikiön. 

Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Hoidossa kehon päälle asetettuun maljaan napautetaan kevyesti iskimellä, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussasi. Värähtely etenee kehon nesteessä, jota kehossamme on 45-75 % riippuen henkilön iästä ja rasvan määrästä. Ääni etenee vedessä noin 1500 metriä sekunnissa, kun ilmassa ääni etenee vain noin 350 metriä sekunnissa. Siksi äänimaljahoito on niin vaikuttava hoitomuoto solutasolta alkaen.

Äänimaljahoito vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: auditiivisesti eli kuuloaistin kautta, aivojen kautta, anatomisesti sekä energiatasolla. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot (aivosähkökäyrä) synkronoituvat harmonisiin ääniin.

Energiatasolla äänimaljahoito vaikuttaa sekä asiakkaan auran värähtelytasoa kohottavasti että stimuloiden energian virtausta energiakanavissa eli meridiaaneissa. Hoito tasapainottaa myös chakroja eli energiakeskuksia, jolloin maljoja käytetään asiakkaan keholla eri chakrojen päällä.

Äänimaljamatkojen ja -hoitojen hinnasto

Yksilöhoidot alkaen 85€, sarjakortti 10x 800€.
Hoidon kesto noin 60min, mutta alkuun ja loppuun on hyvä varata hieman aikaa. Kesto yhteensä siis noin 1,5h.
Hoitoja voidaan tehdä yksilöhoitona, sekä ryhmähoitoina, meillä Merimaskussa taikka sitten luonasi tai esimerkiksi yrityksesi tiloissa. Kesällä tulossa myös äänimatkoja luonnossa, metsässä ja laiturilla. Koirat ovat myös tervetulleita.
Ryhmät aina tapauskohtaisesti.
Pyydäthän räätälöidyn tarjouksen jutta@tjtiimi.fi

Ohjaajakoulutukset
Kundaliini Reiki Master 1-3,
Äänimaljahoito-ohjaajakoulutus,

Spartan Gear Fighter Training Instructor,
FAF Personal Trainer koulutusohjelma;
hyvinvointi-, kuntosaliohjaaja & PT,
FISAF / EHFA Peruskoulutus, EQF taso2,
Valmentaja- & ohjaajakoulutus (VOK) taso1,
SUH Uimaopettajakurssi,
LOP – liikunnanohjauksenperuskurssi,
Hengitysohjaajakoulutus,
Yoga Nidra -ohjaajakoulutus,
Meditaatio-ohjaajakoulutus

Nyt on sinun aikasi loistaa✨✨✨✨

Koulutukset & kurssit
Energia vapaaksi -chakrakurssi,
Institute of Happiness:
Trauma & hermosto koulutus,
EA1

TJ Tiimi Target Gym Naantali Kuntosali PT Valmennus Koira Canecorso Pumba

🎀Pysähdy. Olet jo perillä.🎀

🔮Visioi 🪄Toteuta

Olen monipuolinen liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilainen. Työkokemusta alalta on kertynyt jo reilu 8 vuotta.
Aurinkoinen, energinen ja ammattitaitoinen ohjaus ovat vahvuuksiani. Kun asiakas hymyilee ja askeltaa kohti päämääräänsä, palkitsee työ aina valmentajaa! Valmennan ja hoidan aina asiakaslähtöisesti, huumorilla ja rakkaudella hyvään oloon ja itseesi.
Kun kaipaat henkilökohtaista ohjausta; harrastuksesi tai elämäntapamuutoksesi tueksi, yleiskunnon kohotusta, motivaatiota kuntoilun aloittamiseen, apua painonhallinnan kultaiseen keskitiehen, ravintoneuvontaa tai haluat vihdoin pysähtyä.
Olen täällä.

🫧Mikään ei muutu, jos mitään ei muuta🫧

👑Olet oman elämäsi herra

🧠Kuuntele 🫀Tunne